Pastaria 1

flower-decor-2

Pastaria nisi aktivitetin e saj më 14 Janar 2017 duke çelur restorantin e parë në zonën e “Ish Bllokut”, Rr. Sami Frashëri. Me vizion të qartë, duke i dhënë fokus cilësisë së produktit, shërbimit të mirë dhe çmimeve të përballueshme.

Na Ndiqni

Lokacioni 1

Pastaria 1 (Ish blloku, pranë LSI)

Rr. Sami Frashëri, Pallati Moskat, kati 1 & 2

Nr. Tel: + 355 69 37 94 343

Pastaria 2

flower-decor-2

Të përkushtuar në atë që tashmë kishim nisur, më 18 Gusht 2018 lindi Pastaria 2, e vendosur në një zonë mjaft të zhvilluar, e njohur si “Rrugica e Salës”, pranë RTSH.

Na Ndiqni

Lokacioni 2

Pastaria 2 (Rrugica e “Salës”)

Rr. Mustafa Matohiti, Ndërtesa Nr. 8, Kati 1 & 2

Nr. Tel: + 355 69 37 94 343

Pastaria 3

flower-decor-2

Të mësuar, për t’ju dhënë maksimumin më 14 Shtator 2019 Pastaria plotësoi numrin magjik “3” duke i shtuar një tjetër restorant rrejtit të saj. Këtë herë i dhamë fokus një zone tjetër, asaj të qendrës së Tiranë.

Na Ndiqni

Lokacioni 3

Pastaria 3 (Pas 15-katëshit)

Rr.Urani Pano, Kati 1 & 2

Nr. Tel: + 355 69 37 94 343

FOLLOW US :
Pastaria
Address

Lokacioni 1: Rr. "Sami Frashëri", Pallati Moskat, Tiranë (116.28 mi) Tirana, Albania 1001

Lokacioni 2: Rr. “Mustafa Matohiti”, Ndërtesa nr 8, Tiranë

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Open Timing

Monday - Sunday

7 am - 10 pm
(Breakfast , Lunch, Dinner)

Contact Us
[email protected]
+355 69 379 43 43

© 20189 PASTARIA. ALL RIGHTS RESERVED.

en_USEnglish
en_USEnglish