Na Kontaktoni

flower-decor-2

Pastaria nisi aktivitetin e saj më 14 Janar 2017 duke çelur restorantin e parë në zonën e “Ish Bllokut”, Rr. Sami Frashëri. Me vizion të qartë, duke i dhënë fokus cilësisë së produktit, shërbimit të mirë dhe çmimeve të përballueshme. Pastaria u përqafua menjëherë nga klientët duke kthyer atë në një “trend” për kryeqytetin.

FOLLOW US

Lokacioni 1

Pastaria 1 (Ish blloku, pranë LSI)

Rr. Sami Frashëri, Pallati Moskat, kati 1 & 2

Nr. Tel: + 355 69 37 94 343

Orari
Hapur nga e hëna në të Shtunë 11:00 – 23:00
E diela Pushim
Lokacioni 2

Pastaria 2 (Rrugica e “Salës”)

Rr. Mustafa Matohiti, Ndërtesa Nr. 8, Kati 1 & 2

Nr. Tel: + 355 69 37 94 343

Na Kontaktoni

Nr. Tel: + 355 69 37 94 343

Email: [email protected]

Lokacioni 3

Pastaria 3 (Pas 15-katëshit)

Rr.Urani Pano, Kati 1 & 2

Nr. Tel: + 355 69 37 94 343

Na Ndiqni :
Pastaria
Adresa

Lokacioni 1:

Pastaria 1 (Ish blloku, pranë LSI)

Rr. Sami Frashëri, Pallati Moskat, kati 1 & 2

Lokacioni 2:

Pastaria 2 (Rrugica e “Salës”)

Rr. Mustafa Matohiti

Ndërtesa Nr. 8, Kati 1 & 2

Lokacioni 3:

Pastaria 3 (Pas 15-katëshit)

Rr.Urani Pano, Kati 1 & 2

Orari

Hën: 11:00 AM – 11:00 PM

Mar: 11:00 AM – 11:00 PM

Mër: 11:00 AM – 11:00 PM

Enj: 11:00 AM – 11:00 PM

Pre: 11:00 AM – 11:00 PM

Sht: 11:00 AM – 11:00 PM

Die: Mbyllur

Na Kontaktoni
[email protected]
+355 69 379 43 43

© 2020 PASTARIA. ALL RIGHTS RESERVED.

en_USEnglish
en_USEnglish