Pastaria Tirana

flower-decor-2

Pastaria Është Shtëpia E Vetme E Mirëfilltë E Pastave Në Tiranë
Fillimet e Pastaria

Fillimet e Pastaria

Pastaria nisi aktivitetin e saj më 14 Janar 2017 duke çelur restorantin e parë në zonën e “Ish Bllokut”, Rr. Sami Frashëri. Me vizion të qartë, duke i dhënë fokus cilësisë së produktit, shërbimit të mirë dhe çmimeve të përballueshme. Pastaria u përqafua menjëherë nga klientët duke kthyer atë në një “trend” për kryeqytetin.

Më Pranë Klientit

Më Pranë Klientit

Të përkushtuar në atë që tashmë kishim nisur, më 18 Gusht 2018 lindi Pastaria 2, e vendosur në një zonës mjaft të zhvilluar, e njohur si “Rrugica e Salës”, pranë RTSH. Tanimë me dy vendndodhje, mundësia për të shërbyer klientëve tanë ishte më e madhe, ndaj ky zgjerim vijojë edhe në sepktre të tjera si: përditësim menuje, krijimin e laboratorit të ri të prodhimit të pastave pranë Pastaria 2, qendërzim të njësisë së shëpërndarjsës “Delivery” pranë po të njëjtës pikë.

Na Ndiqni :
Pastaria
Adresa

Lokacioni 1:

Pastaria 1 (Ish blloku, pranë LSI)

Rr. Sami Frashëri, Pallati Moskat, kati 1 & 2

Lokacioni 2:

Pastaria 2 (Rrugica e “Salës”)

Rr. Mustafa Matohiti

Ndërtesa Nr. 8, Kati 1 & 2

Lokacioni 3:

Pastaria 3 (Pas 15-katëshit)

Rr.Urani Pano, Kati 1 & 2

Orari

Hën: 11:00 AM – 11:00 PM

Mar: 11:00 AM – 11:00 PM

Mër: 11:00 AM – 11:00 PM

Enj: 11:00 AM – 11:00 PM

Pre: 11:00 AM – 11:00 PM

Sht: 11:00 AM – 11:00 PM

Die: Mbyllur

Na Kontaktoni
[email protected]
+355 69 379 43 43

© 2020 PASTARIA. ALL RIGHTS RESERVED.

en_USEnglish
en_USEnglish